Saltar a continguts

Ass. Familiars de Represaliats pel Franquisme

Navegació

 
 

Menú principal

Fotos 2009

Imatge de complement
Mes de febrer de 2009.

Revista de Girona, núm. 252. - "Amb les espardenyes més gastades", de Xavier Cortadellas i "70 anys de la repressió franquista", de Aïda Lorenzo i Esther Llorenç.

Foto de la Galeria
Veure fotogaleria
Foto de la Galeria
Veure fotogaleria
Foto de la Galeria
Veure fotogaleria

Més...

Intervenció de la Presidenta al Parlament de Catalunya

Compareix la Presidenta de l'Associació al Parlament de Catalunya per donar la seva opinió o formular propostes que els grups parlamentaris puguin recollir i incorporar en el text final de la Llei sobre la localització i la identificació de les persones desaparegudes durant la guerra civil i la dictadura.

http://www.parlament.cat/portal/page/portal/pcat/IE04/IE0406/IE040603?p_cp1=315995&p_cp2=tot&p_cp3=6&p_cp22=cercara franquista.

Parlament de Catalunya

Parlament de Catalunya. Hem demanat de recuperar els cossos dels nostres familiars de les fosses del cementiri de Girona. "Per nosaltres l'objectiu principal de la present llei és el reconeixement i la recuperació de les despulles de totes les persones que van ser executades i enterrades en les fosses del cementiri de Girona. Tenim dret a recuperar els restes dels nostres familiars per tancar ferides. És un deure del Govern de Catalunya. És un deute que tenen amb tots nosaltres".


http://www.parlament.cat/portal/page/portal/pcat/IE04/IE0406/IE040603?p_cp1=315995&p_cp2=tot&p_cp3=6&p_cp22=cerca