Saltar a continguts

Ass. Familiars de Represaliats pel Franquisme

Navegació

 
 

Menú principal

Fotos 2004

Imatge de complement
El 25 de gener de 2004.

Els familiars de represaliats pel franquisme reben un diploma en reconeixement de la seva lluita. El diploma, diu: “ Homenatge als lluitadors per la llibertat. Compta amb el suport dels grups parlamentaris del PSOE, CIU, IU, PNB, CC, BNG, IC-V, ERC, CHA, EA i PA, i en ell es rendeix un tribut a les víctimes, “com a conseqüència de la Proposició no de Llei aprovada per unanimitat, el 20 de novembre de 2002 en la qual es va reafirmar, un cop més, el deure de la nostra societat democràtica de procedir al reconeixement moral de tots els homes i dones que van ser víctimes de la guerra civil espanyola, així com de tots els que van patir més tard la repressió franquista”.

Foto de la Galeria
Veure fotogaleria
Foto de la Galeria
Veure fotogaleria
Foto de la Galeria
Veure fotogaleria

Més...

Foto de la Galeria

Figueres ha estat seu de l'homenatge dels parlamentaris als lluitadors per la llibertat. Repartiment de diplomes als socis de l'associació.

Foto de la Galeria

El fiscal s’oposa a revisar les sentències dels gironins afusellats per franquistes perquè no hi ha cap prova nova. Ara el tribunal s’haurà de definir sobre l’admissió a tràmit d’aquestes demandes.